randki gothów :-). Strona: 43

Dodano: 2007-09-22 18:10

Narea napisał(a):
mnie to wiesz, ja się cieszę że Kreaturka ode mnie nie ucieka.... 8) bo, tak szczerze, kto by mnie chciał dorwać????

JA! :twisted:

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2007-09-22 21:27

Narea napisał(a):
mnie to wiesz, ja się cieszę że Kreaturka ode mnie nie ucieka.... 8) bo, tak szczerze, kto by mnie chciał dorwać????
Konan albo ta pani powyżej :twisted:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2007-09-27 16:43

Szukam kompana do piwaaaaaaa :!: (Ch** z tym że to temat randkowy, i tak się nikt nie zglosi)

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-09-28 12:58

ojojojojojojj.... będzie buma...? :lol:

Dodano: 2007-09-28 16:31

Ogłoszenie nieaktualne - kompana już do piwa znalazłam :twisted: Tylko, ma jedną wadę - nie jest płci męskiej :wink:

Dodano: 2007-09-29 20:20

minawi napisał(a):
Tylko, ma jedną wadę - nie jest płci męskiej :wink:
A to pech, trza ją zatem w morde lać :arrow: Tatra :twisted:

Dodano: 2007-10-01 08:39

halo, halo, to randki gotHów a nie temat "najgorszy trunek pod słońcem".... :lol:

Dodano: 2007-10-01 13:55

Narea napisał(a):
"najgorszy trunek pod słońcem".... :lol:
Tatra nie jest najgorsza :!: Jest nawet dobra i kiedys lubiłem sie jej napić :wink: Obecnie pijam żubry bądź carlsbergi :wink:

Dodano: 2007-10-01 16:14

nie, no pewno, Tatra jest pyszna.... :? przy drugiej nie wytrzymałam i oddałam kumplowi a sama wybrałam się do sklepu po Specjale :twisted:

Dodano: 2007-10-01 19:52

Narea napisał(a):
nie, no pewno, Tatra jest pyszna.... :? przy drugiej nie wytrzymałam i oddałam kumplowi a sama wybrałam się do sklepu po Specjale :twisted:
To ja widze burżuj z Ciebie i byle czego nie pijasz :wink: Kiedyś to sie nawet sporo tej tatry piło...

Dodano: 2007-10-01 21:32

Zwłaszcza że Specjal kosztuje tyle co Tatra... To rzeczywiście burzujstwo w ch** :wink:

Dodano: 2007-10-01 23:41

minawi napisał(a):
Zwłaszcza że Specjal kosztuje tyle co Tatra... To rzeczywiście burzujstwo w ch** :wink:
A bo ja wiem ile ten specjal kosztuje...ja tego nie pije :wink: Wole jednak wypróbowane marki :twisted:

Dodano: 2007-10-01 23:51

KostucH napisał(a):
[quote:efcc837d4c="minawi"]Zwłaszcza że Specjal kosztuje tyle co Tatra... To rzeczywiście burzujstwo w ch** :wink:
A bo ja wiem ile ten specjal kosztuje...ja tego nie pije :wink: Wole jednak wypróbowane marki :twisted:[/quote:efcc837d4c]

Specjal istnieje dużo dłużej niż Tatra, więc nie godoj głupot, wypróbowany tyle razy, że lepiej nie mówić 8)

Dodano: 2007-10-01 23:53

minawi napisał(a):
Specjal istnieje dużo dłużej niż Tatra, więc nie godoj głupot, wypróbowany tyle razy, że lepiej nie mówić 8)
A ja nie znam tego specjala. Raz sie babki w sklepie pytalem czy poleciłaby mi to Diabelsko Mocne w plastikwoej butelce ale odmówiła i wziąłem jak zwykle carlsberga :wink:

Dodano: 2007-10-02 00:56

no to kurde nie ten Specjal! KostucH, no!!

Dodano: 2007-10-02 08:55

minawi napisał(a):
no to kurde nie ten Specjal! KostucH, no!!
Ale ja nie łączyłem tego z waszego Specjala z Diabelsko Mocnym :wink: Ot, przeszedłem w temat innego trunku :) Aczkolwiek przestały mnie już troche interesowac takie tanie sikacze. Może to przez to, że za rzadko spożywam :roll:

...kurwa, zrobiłem sie wybredny.

Dodano: 2007-10-02 18:01

jakbyś wział czarnuszka specjałka za 2.50 (razem z butelka! brżuj! :twisted: ) to już byś go na nic nie zamienił :twisted: szkoda, że to tylko regionalny specyfik jest.... cholerna szkoda... :roll:

Dodano: 2007-10-02 20:53

Narea napisał(a):
jakbyś wział czarnuszka specjałka za 2.50 (razem z butelka! brżuj! :twisted: ) to już byś go na nic nie zamienił :twisted: szkoda, że to tylko regionalny specyfik jest.... cholerna szkoda... :roll:
Eee tam. Wole już wydać na Carlsberga albo Żubra :wink:

Dodano: 2007-10-03 18:03

nie wiesz z czego rezygnujesz... :twisted:

Dodano: 2007-10-03 18:47

Narea napisał(a):
nie wiesz z czego rezygnujesz... :twisted:
Nie wątpie. Ale to i tak nie zmieni faktu, że wole Carlsberga :twisted:

Dodano: 2007-10-03 23:32

to se wól, nie bedziemy sie z toba dzielić, KostÓHÓ :lol:
sorka, mam jakąś glupawke :lol: :lol: :lol:

Dodano: 2007-10-03 23:45

minawi napisał(a):
to se wól, nie bedziemy sie z toba dzielić, KostÓHÓ :lol:
sorka, mam jakąś glupawke :lol: :lol: :lol:
Zapomniałas dodać jeszcze jedno Ó i ś :twisted:

Dodano: 2007-10-04 13:29

randki randkami, jeszcze tylko synową musze znaleźć dobrą i będzie git :D nie ma jak to adopcja 8) :lol:

Dodano: 2007-10-07 13:09

Raz była got randka na cmentarzu, bo zabłądziliśmy z moja większą połówką, hehe ale że raczej tam nie wypada pić to potoczyliśmy sie dalej
:twisted:

Dodano: 2007-11-12 19:38

Co jest z tymi randkami?

Ja się chyba znowu piszę :wink: :lol: :twisted:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło